Trött

Nyss hemkommen från att ha varit i Sundsvall i helgen där jag tittade på Ladies Night med Martin Stenmark, Mikael Tornving och Kjell Bergkvist. Det var jättebra men lite kort. Det var 3700 kvinnor där så det var livat. Nu skall jag bara mysa med barnen och ta det lugnt. Imorgon skall jag på utbildning med språk för barn 3-9 år och det kan bli kul. Ha en bra kväll! Ikväll kl.21.00 är det första avsnittet av Van Veeteren och de kan jag rekomendera. Det är i från Håkan Nessers böcker. Svensk kriminal serie och det är mycket bra!
image70
Han är fin att titta på :o)

image71
21.00 på tv4 ikväll!

Vad fort tiden går

Jag vet inte om det är att jag blivit äldre men jag tycker att tiden går så fort. Nu är det redan höst och snart jul och jag tycker att det var sommar igår. Jag var på en höstpromenad igår och det är mysigt så här års och att få tända lite ljus när det är mörkt.

image67

Imorgon är det bara 2 månader kvar till Julafton!
image68
Ikväll ska jag kolla på lite film tror jag. Funderar på Becoming Jane, den verkar mycket bra och precis min typ av film.
image69

Ny vecka

Nu är helgen över och jag är hemkommen från Ullared. Det var en toppenresa med många fynd. Tyvärr så var bilen så full på vägen hem att vi satt som fastlåsta i bilen men det får man ta. :o) Till mig blev det underkläder, mockahandskar, handväska, strumpor, en grå kofta, två långärmade stickade tunikor/klänningar och sedan blev det massor av julklappar och övrigt till hem och familj. Kul!!!

Lite firande!

Nu är helgen över och barnen är äntligen friska från kräksjukan. Tog med dem till skolan i V-ås idag för att hämta lite tentor. Jag fick tillbaka två stycken idag och jag klarade båda två. Jippie! Det kändes skönt för läraren är överpetig när det gäller rättning. Ikväll skall jag titta på Från koja till slott som börjar igen och som jag verkligen gillar. Jag är hooked on inredningsprogram.

image66

Magsjuka

Min stackars lilla son har fått kräksjukan och ligger hemma trött. Inte roligt!  Det är bara att hälla i cola, bananer och blåbärssoppa och hoppas att han blir bättre snart. Jag håller tummarna att resten av familjen slipper bli sjuka. Själv skall jag jobba ikväll. Bra för att få ihop lite julklappspengar!

image65
Inte lätt att vara liten och sjuk! (Här är en gammal bild där han provsover vår nya matta :o) )

Höstpromenad!

Idag har jag arbetat med gruppen på vår grupptenta hemma hos mig. Efter det tog jag en lång höstpromenad på 1timme för jag måste få röra lite på mig fast jag ej kan träna ordentligt. Det var jätteskönt att gå i skogen och se alla vackra träd. Det är väldigt avslappnande. Tog några fina bilder på vägen.

image62

image64

Facebook

Har suttit och letat gamla klasskompisar på facebook. Kul! Hittade flera stycken som jag inte träffat på flera år. Kul och få höra vad de håller på med!

Tentor tentor tentor

Håller på och arbetar med en grupptenta för tillfället men det känns bra och vi ligger bra till. Ikväll blir det att ta det lugnt med familjen och kika lite på tv. Köpte hem Kanelbullar till hela familjen för det är ju kanelbullens dag idag! :o)

image61

Genomförkyld!

Härligt, det känns som jag har ståltråd i halsen och näsan är täppt. Skall till min partnerskola idag och intervjua lärare och sedan på pesonalmöte på jobbet hela eftermiddagen. Hoppas bara att man orkar. Tjoho!

RSS 2.0