Kalas

Ikväll blir det tjejfest för J som fyllde 30 igår. Det skall bli kul att få en tjejkväll. Det var ett tag sedan. Imorgon kommer min storebror och hans familj och hälsar på, så det blir full fart hela helgen. Ha det gott! :o)

Helg igen!

Veckorna bara rinner förbi och nu är det snart oktober. Det känns i luften och idag använde jag vantar för första gången. Ikväll skall vi till kompisen som fyller 30. Välkommen in i klubben. Nu är snart hela gänget 30 år. Det är bara en kvar i december.Konstigt jag känner mig fortfarande som 20. Jaja! Det är bara en siffra. NU har jag barn som studsar kring fötterna. Ses!

Fina kläder!

Köpte en kanonfin höstklänning till Isa ihelgen från HM.

image59Jag önskar mig denna kofta från HM till hösten. Skall se om det finns något liknande i Ullared.

image60

Elefantarmband

Jag vann en auktion på Trdera igår. Jag gillar elefanter och jag vann detta arnband i silver för 70kr. Överkomligt tycker jag. Hoppas att det är lika fint som på bilden.

image58

Nya skor

Det bär mig emot men jag har lagt ut ett par jättesnygga helt oanvända stövlar i strl 39 på Tradera. Köpte dem förra hösten för 399 men klacken var för hög för mig och sedan pajade knät så det blev inget av att gå i dem typiskt.
image55

Indiska

Indiska har fått så mycket fina kläder till hösten, men nu skall de sparas till Ullared så jag får hålla tillgodo med att titta. Här kommer lite fina kläder.

image52image53

Nu fungerar det med bilder igen!

Min dator är jätteknas men nu går det att lägga in bilder igen! Här är lilla jag i min nya frisyr! Snygg bild va? :o) Klippte upp håret en bra bit och kortade av för att få en bättre frisyr.Äntligen klar!

Nu är tenta klar och imorgon skall den lämnas in på högskolan. Nu skall bara min texyredigerare och sambo få läsa lite först. Så skönt! Imorgon blir det slappa med barnen och sedan till svärmor och fika. Hon fyller år. På måndag skall jag och barnen vara lediga och ta det lugn och leka. Det behövs efter dessa hektiska veckor. Hoppas att få en tid till farbror Doktor snart för operation.Är något fel med att lägga in bilder för mig på nätet. Måste insatllera om datorn för någon funktion har försvunnit! Vad kul! Nu skall jag käka lite lumch.

Snart klart!

Nu är det snart inlämning för min tentamen. Jag lämnade in en uppgift igår och en skall in på söndag. Nu har jag en sida kvar plus textredigering och det är nu det som det börjar kännas jobbigt. Inspiration och motivation tryter. Usch! Idag jobbade jag hela dagen och imorgon em och kväll så nu blir det till att jobba häcken av sig imorgon.. Ha det gott!

Hej igen!

Nu har jag varit hos Farbror Doktorn och fått konstaterat att det ej såg bra ut. Nej, det kunde jag inte lista ut själv. :o) Min minskel är skadad och korsband, så nu blir det operation för att åtgärda detta. Sedan skall jag ingå i ngn sjukgymnastikgrupp som heter knägruppen där de tydligen tränar stenhårt för att rehabilitera personer med knäskador. Kanon säger jag!

Ännu en vecka!

Har fullt upp med att skriva tenta. Konstigt att allt annat blir roligare när man skall plugga. Till och med städa blir jättekul. Idag skall jag äntligen till ortopeden efter 6 månaders väntan. Får se vad som sägs! Igår var jag äntligen och klippte mig, såg ut som trollmor i huvudet. Nu klippte jag bort en rejäl bit så jag får lite frisyr igen men har kvar lite längd. SKÖNT! Nej nu kan jag inte undvika hemskheterna längre! See you later alligator!

Praktikvecka

Är ute på en praktikvecka på min partnerskola och det är roligt och lärorikt. Problemet är att när man ej varit där på ett tag så blir man helt slut efter en dag där. Igår kväll somnade jag klockan halv åtta med barnen. Huvudet var helt borta. Känns mycket bättre idag och ikväll skall jag hålla mig vaken till Idol och So you think you can dance. Gillar talangtävlingar helt enkelt. Idag är det även de sista avsnitten med Gillmore girls. Ska spelas in! Har sett det till och från från början av serien.  Nu börjar det bli kallt ute så jag är på jakt efter lite tjocka tröjor. Skall till Ullared om en månad men behöver nog innan dess. Gillar dessa från Ellos! Gillar dessutom en stickad väst från Ellos men den bilden var knas! Ha en bra kväll!

image46image47

Härligt med helg!

Härligt med lite vila och helg. Idag var jag och hälsade på en kompis med barnen och tillbringde dagen där så barnen fick busa med hennes barn. Nu på kvällen var två vänner från skolan över på Taco och filmkväll. Jätteroligt att bara umgås lite och prata lite skit. Känns att hösten är här med sitt mörker. Tände ljus och myste!

Shopping!

Idag har det fixats en ny spegel i Ek till vår Walkin closet, två små fåtöljer till barnen, en ny lampa till hallen och nya höstskor till Isabelle. Mycket hann jag med!   Hittadé dessutom äntligen fodrade höstjackor som är regntäta till ett bra pris på Ellos. Perfekt! Nu fick man 50% på en vara. !79 kr styck orginalpris. På stan kostade alla sådana jackor minst 300kr.  En rosa och en blå!

image45

Måndag!

Helgen är över och jag har jobbat precis hela helgen. Vi hann med en filmkväll igår. Vi så "Se upp för dårarna" Den var helt okej men inte så rolig som jag trodde att den skulle vara. Idag skall det pluggas och städas. Rolig kombination. Nope! Inte alls, me det måste göras.

RSS 2.0