Fruhippa

Igår hade vi fruhippa för en kompis som gift sig utomlands. Mycket trevligt med vin och lite aktiviteter. Roligast var att få rida på häst. Jag har inte gjort det sedan jag var 12 år. Jag skulle definitivt vilja göra det igen. Ska kanske ta mif en promenad till ridskolan som vi parktiskt taget är granne med. Vi sjöng massor av singstar på kvällen och rösten är anningen trött idag, men kul var det. Det enda var att vi tolv var jag helt slut för vi hållt igång hela dagen. Åkte hem och hoppade i säng! Skönt med lite sömn.

Ibland hinner man med mycket!

Idag känns det nästan som jag har hunnit med hur mycket som helst. Jag kom hem vid 4 och jag har städat ur garaget, bakat kanelbullar, lagat mat, hängt och vikt tvätt och lekt med barnen ute. Dessutom har min mamma och Tobbe varit här och fixat min bil. Gud vad effektiv jag är idag! Jag bakar ju inte ens bullar 2 ggr per år. Tänkte dock ta med mig till min Praktik på torsdag. Det är sista dagen för denna gången. Dessuotm skall Isa och Rasmus få vara med hela eftermiddagen. Roligt! På fredag bär det av till Stockholm. Mycket trevligt. Skall shoppa lite och bara njuta. Fika lite och äta ngt gott! Längtar redan!!

image145

Underbar barnserie på Åhlens

Var på Åhlens idag med Rasmus. Han blev helt tokig när han såg den nya robot serien till hans rum. Tänkte faktiskt investera i mattan, lådorna och fondtapeten till hans rum. Han har tråkig färg i sitt rum och det behövs målas om och sättas dit nya lister. tror det kommer bli toppen men det kommer att kosta 1000 kr för allt så jag får ta lite i taget.

image140
Fondtapet 225 kr/ rulle

image142

Jättefin matta ca 300 kr

image143

Förvaringsboxa 225 kr för två stora.

image144
En t-shirt blev det idag. Två för 99kr. Jättefin!!



Ledig fredag!!

Härligt med en ledig fredag efter en lång vecka med praktik. Nu är jag glad att jag tog en extra vecka på praktiken och är ledig varje fredag. Det behövs. Jag har haft fullt upp med planeringar, loggböcker och att hinna med att arbeta med barnen. Det är mycket runt om, som behövs göra. Man blir dessutom trött av alla ljud hela dagen när man jobbar på en förskola. Det är något som jag måste vänja mig med. I dag skall jag ta det lugnt. Isa har en kompis här och jag och lillen spelar lite data. Efter lunch skall vi till en kompis som har byggt hus i Strängnäs och som snart skall ha sin första bebis. Ska bli kul! Vi har pratat om det i ett halv år men som sagt nu blir det av.

Vi hade tjejkväll i lördags och det var jättekul. Vi kom överens om att sluta ha dåligt samvete över att vi inte hinner träffas. Det är ju faktiskt  så att alla har fullt upp med jobb, familj och plugg etc. Skönt att det får ta lite tid innan vi hinner träffas utan att jag behöver ha dåligt samvete. Jag vill ringa men tiden räcker inte alltid till med plugg, familj och jobb.

Det är snart dags för min morfars 90 års dag med hela släkten så nu måste jag hitta ngt snyggt att ha på mig. Barnen har jag klara. Jag funderar på ngn klänning eller tunika.'
image139Skulle kunna tänka mig denna från Lindex.

Smoothiestestare

Igår fick jag ett nytt paket från buzzador. Nu skall jag och mina vänner få testa smoothies. ´De skall börja säljas i butik vecka 19. Perfekt för mig på morgonen då jag knappt hinner med frukost. Den med mango och passionsfrukt var god, men de andra har jag ej hunnit med. Kul att få testa lite nya produkter. Sist var det halstabletter.
image138

Förkylning som inte släpper!

När skall man bli kvitt denna förb-ade snuvan. Känner mig helt seg i huvudet och så trött. Lite energi behövs, särskilt med praktik på en förskola. Imorgon skall jag ha gympa med småttisarna i 30 minuter. Hoppas att det går utan jättehostattacker. Ha det gott!!! SES!

Härligt med förkylning!

Usch vilken dag. Att vara på en förskola med snuva och huvudvärk är inte kul. Borde stannat hemma idag. Tur att vi hade möte på eftermiddagen med alla lärarstudenter i torshälla om hur vi skall hålla ett utvecklingssamtal med föräldrar. Det var väldigt intressant och lärorikt. Kan behövas att ha kunskap om innan man kommer ut och jobbar som lärare. Nu skall jag slappa lite.  Ha det gott!

Underbara barnkläder

Lindex lanserar barnkläder med SVT. Fem myror är fler än fyra elefanter. Hur fina som helst och lite retrokänsla. Det är totalslut på hemsidan men i butik finns det kvar. Köpte en T-shirt till Lillen och en klänning till Isabelle.
image135

image136image137

Önskelista

Försöker beta av saker som jag vill ha till huset och denna månad blev det en sandlåda till barnen. Det är mycket kvar på den listan.

1. Nya fönster och balkongdörr till huset. (Går dock inte att spara till)

2. Ny köksbänk till köket (Blir nästa månad, från Ikea)
image128
3. Ny soffa (blir ngn gång)

image130Bild MIO
Skulle dock vilja ha en grå.

4. Tapetsera om i matsalen och hallen( Har redan tapeterna, måste komma igång.)

image129Bild Rusta
5. Ny badrumsinredning

image131Bild rusta

Jag får hoppas att jag vinner på Lotto! :o)

Jippie!

Har fått tillbaka två tentor idag och jag klarade dem båda. Känns skönt då båda var lite krångliga.Jippie! Får fira lite i helgen. God natt!!!!

Våren!

Nu känns det äntligen som våren är här och då kommer lusten att göra i ordning trädgården och hemma. Hittills har det blivit att köpa och fylla en sandlåda till barnen och att plantera några penséer. Det får dock räcka tills nästa månad. Mycket utgifter blir det när barnen skall ha vårkläder och skor för de ständigt växer. Det sägs att ett barn kommer kosta sina föräldrar flera miljoner innan de blir vuxna och det kan nog stämma (särskilt mina som byter storlekar i rasande takt :o) ). Skulle vilja ha en ny soffa. Gillar hela detta vardagsrum även om soffan inte är en sådan som jag vill ha.

image124

image125Snygg lampa också från Ellos som har 30% på möbler i 3 dagar.


image126Unade mig en ny kjol fårn Lindex till min morfars 90 års dag i Maj. Hela 200kr. Visst slösar jag på mig själv? :o)

Nu skall jag ut och njuta av vårt vårväder. Ha det!

RSS 2.0