Reafynd

Har gjort en hel del reafynd både till mig och barnen. Rasmus har fått massor av nya tröjor  och Isa både tröjor och en kjol. Själv har jag unnat mig nya underkläder på rean. Har dessutom beställt en ny kavaj och en blus på ellos. Kavajen går på 95 kr istället för 499. Det kallar jag fynd! Det blev även en fin tunika till våren och lite mer underkläder.


Den fina tunikan för 199 kr på vårnyheter!

Nytt år

Snart är det dags för ett nytt år. Jag ska inte avlägga några speciella löften. Fortsätta träna och äta nyttigt, ibland men det skall man göra jämt. Jag hoppas att det blir ett bra år och framför allt att jag får ett arbete. Jag blir klar i Maj 2009 och sedan är det bara att söka ett arbete. Gott Nytt år alla!

Trött på julmat

Har ätit julmat i flera dagar men idag blir det kalkon hos svärmor och det skall bli kanon. Det kan bli för mycket prinskorvar och köttbullar. Det enda jag inte tröttnar på är julskinkan. Att få börja varje morgon med en knäcksmörgås med skinka och senap. Mums! Julen har varit lugn och mysig med masoor av fina klappar. Jag fick mängder av presentkort, kläder, en platttång med multifunktioner, frotté och lite skönhetsprodukter. Mycket roligt. Var nere en sväng på rean idag men jag hittade bara kläder till barnen, så det fick bli till dem. Nu skall jag åka och äta kalkon. God fortsättning till alla!


Julskinka Mums!

Snart jul

Igår hade jag min sista lektion i skolan för detta år. Fick dessutom besked att jag klarat två tentor, så nu är allt avklarat innan jul. Skönt att slippa omtenta över jul. Nu sitter jag och skriver en tenta som skall vara inne efter jul i Januari, men jag har lite blockad i huvudet. Sitter och funderar på annat och om jag verkligen har köpt julklappar till alla. Jag har tre kvar men det får bli ihelgen som det fixas. Idag skall det pluggas städas och sedan till sista barngympan med knoddsen. Isa har uppvisning på lördag i sporthallen och det ska bli kul att se. De skall vara lejon, så det blir väl till att fixa ngt. Inte lätt att få tag på ngt ljusbrunt eller beigt nu. Dessutom har jag inte lust att köpa ngt nytt bara för en uppvisning. Nej nu måste jag ta tag i pluggandet igen! See Yah! GOD JUL!!!!


Roliga prylar till jul!

Jag gillar Indiska och de har så mycket fina saker till jul. Här är några fina:

Jag har faktiskt redan dessa. 19,50kr (billigt)


Nu har det kommit kameler också.


Detta underbara godis eller kakfat 129 kr


Denna underbara skål 129 kr tror jag det var


En jättefin löpare 299 kr

Här är tips på fin dukning! I Like

Allt från Indiska.se

Snart jullov!

4 lektioner och en tenta kvar till jullovet. Jihaa! Fick besked om förra mattetentan i fredags och jag fick VG. Tjohoo! Jag som inte ens gillar matematik, men man kanske får ändra sig. :o). Jag har några julklppar kvar att fixa fram till jul men bara vuxna kvar. Sedan skall det handlas julmat och bakas lite. Nu i veckan ser jag fram emot att se på barnens Luciatåg på förskolan. Det är Isas sista jul på förskolan så det är lite tråkigt men det får bli Luciatåg på skolan nästa år hoppas jag.

1 december

Idag har nedräkningen börjat till jul. Jag har aldrig fått upp barnen ur sängen så fort som i morse. Jag sade: Idag får ni börja öppna kalendern. Jippie och sedan var de uppe på tre röda. Helgen har annars spenderats med att kalasa i dagarna två. Lilleman är nu fyra och som han själv säger. Jag är en stor kille nu. Han hade sitt första riktiga kalas där han fick bestämma vilka som skull bjudas in. Han var jättenöjd med sitt kalas och alla fina presenter. Han hade dagen till ära en röd skjorta med svart slips. Visar bild senare. Jag fick också en jättefin present igår var kompisen S. Jag har letat mig fördärvad efter silvergardiner men ej hittat. Igår kom hon med en present till mig. Hon hade hittat sådana gardiner och köpt dem i present till mig. Hihi Vad snällt! Jag blev så glad!! Imorse såg vi även den nya julkalendern. Betyget: Ja så där. Lite konstig, hoppas den blir bättre. Barnen var tveksamma.


Årets julkalender på SVT.

RSS 2.0