Fredag igen!

Veckorna svischar förbi och skönt med fredag igen. Skall hjälpa min lillebror att flytta ikväll och sedan blir det Let´s Dance. Måste tentaplugga ihelgen men skall försöka hinna med att slappa lite. Nästa helg bär det av till ullared på vår tjejresa. Skall bli kul att komma iväg lite. Det behövs! Vi åker vår och höst varje år.

Fin väska!

Har passat på och utnyttjat lite presentkort som jag fick i julas. Köpte mig denna fina väskan från HM för 149 kr. Perfekt till skolan, med mycket plats.
image112

Unisexserie

Lindex har börjat med en jättefin Unisexserie som jag har titta på till barnen. Det är djurmotiv och jag är ju som sagt tokig i elefanter.

image110

image111Bilder från Lindex.
Funderar på T-shirtarna och dessa tuffa basketskor. Priserna var väldigt bra dessutom.

Ännu en söndag

Idag har jag tillbringat dagen med att rensa ut massor med skräp och att försöka fixa klart barnens rum. Lillen kräktes hela kvällen igår så nu är det kräksjuka igen, Idag har han dock ätit och mått bra så det var väl en snabbvariant antar jag. Hoppas bara att jag slipper det. Har inte tid att bli sjuk nu med tentor och jobb. Konstigt nog så är det då man blir sjuk. Var och köpte ett nytt litet skrivbord till lillens rum så han kan måla om han har lust. 99kr på ÖB med stol och det var kanonfint och går att öppna som en skolbänk där vi ska ha kritor och block.

image109

Är jag Svensson?

Tänkte göra ett kul test som jag läste på en annan blogg.

Hur Svensson?



[ ] Ditt efternamn slutar på -son
[X] Du känner någon som har samma förnamn som du
[ ] Du känner någon (utanför din släkt) som har samma efternamn som du
[ ] I din familj är ni 2 barn
[X] Du bor i villa
[X] Du bor i en tätort
[ ] Dina föräldrar är mellan 35-50 år gamla
[X] Dina föräldrar har gift sig
[ ] Din mamma är yngre än din pappa - fast bara sju månader
[ ] Din pappa heter Lars
[ ] Din mamma heter Anna
[ ] Din familj har en Volvo
[ ] Din familj har en silvergrå eller röd bil
[X] Du har tillgång till Internet hemma
[X] Du har egen mobiltelefon
[ ] Du har ett eget rum
[X] Du har varit utomlands minst 2 gånger
[X] Du har varit på Mallorca/Kanarieöarna
[X ] Du har varit i Grekland
[ ] Du har varit på Öland minst 2 gånger
[X ] Du har varit på husvagnssemester minst 2 gånger
[ ] Din familj har en husvagn
[ ] Ingen av dina föräldrar röker
[ ] Din pappa är lite lätt överviktig
[ ] Du idrottar flera dagar i veckan
[ ] Du har husdjur
[ ] Du får månadspeng
[X ] De flesta i din familj är blåögda
[X] Du äter på Mc Donalds - funkar i nödfall
[X] Du följer Melodifestivalen

Multiplicera antalet kryss med tre och få din procent.
13 x 3 = 39

39% ja inte så mycket Svensson men jag märkte att frågorna inte var vuxenanpassade. Eget rum? Hmm var ett tag sedan. Två barn i familjen, ja men mina egna. Månadspeng? Hm vore trevligt! Vem ringer man? Föräldrar mella 35 och 50? Hm jag har bara några år själv till 35. Jaja men lite kul var det!

Sportlov?

Det tråkiga med högskolan är att lov det finns inte. Jag skulle behöva en veckas sportlov nu. Känns lite trött och slitet. Vi har sommaruppehåll men då måste man ju arbeta. Jätteroligt! Tur att dettta är sista sommaren innan jag är klar. Nästa sommar skall jag försöka vara föräldraledig med barnen hela sommaren. En vecka vid medelhavet vore inte dumt. Nej tillbaka till studierna. Jippie!!!!!!

Dagarna flyger förbi!

Jag hinner knappt med och dagarna bara rullar på. Imorgon har jag äntligen en lektionsfri dag då jag skall vara hemma och plugga lite och ta det lugnt. Känner inte att jag har kunnat ta det lugnt överhuvudtaget sedan min knäoperation. Imorgon är det dessutom alla hjärtans dag så jag kanske skulle vara lite snäll och ge mig själv och barnen en sovmorgon. Härligt!
image108

Jippie!

Fick besked idag att jag klarat den senaste tentan. Nu är det bara köra vidare denna termin. Dessutom är det helg med Lets Dance och Melodifstival. Härligt!
!image107

Ont!

Ligger och tycker lite synd om mig själv. Opererade knät igår och det var inget positivt. Läkren sade att det enda positiva var att det finns knappt ngt kvar som kan gå sönder i knät. Minisken paj, korsbandet var av. Nu är det bara rehabilitering som gäller. Jag kommer dock att ha ett instabilt knä. Kul!!! Ja men nu kan jag ialla fall räta ut mitt ben för första gången på ett år. Här kommer lite bilder på mina re fynd på HMs rea på nätet och lite vår nytt.
image99Hoodtröja 40kr

image100Tunika 40kr
image101Kjol 50kr
image102Nu lite vårnytt: Jeans 98kr till Flisan
image103Till lillen 98kr
image104klänning 79,50

image105blus 198kr
image106
reatröja 98kr

RSS 2.0