Söndag igen

Jag tycker att veckorna bara flyger förbi och nästa vecka är det juli. Jag har jobbat hela veckan och igår var det kalas både på dagen och kvällen. Min brorson fyller 6 år och min sambos systerdotter har fyllt 20 år. Idag skall jag till Parken Zoo med Isa och hennes bästa kompis. Får se hur det går! Nej nu är det dags att sluta slöa och gå och duscha. Ha en bra dag! 

Helt slut!

Nu är äntligen helgen över. Jag har inte gjort annat än att jobba. Igår hade jag ett pass från 8.00 till 20.00. Jag var så slut när jag kom hem igår, så jag somnade på direkten. Nu är jag ledig i två helger innan det blir en till. Idag är jag ledig och det skall tvättas och städas lite.  Köpte en kanonsnygg tunika till Isa häromdagen. Skulle faktikskt vilja ha en själv.

79. 50 från Lindex. Nu ska jag lägga mig och slöa en stund!! Ha det bra!

Nu börjas det med jobbet

Idag börjar mitt sommarschema. Jag börjar med kväll 13 till 21.30. Inte så kul med jag får sovmorgon i alla fall. M har semester så barnen har ledigt i en vecka. Synd bara att vädret är kasst. Längtar efter lite sol och värme, inte som förra sommaren! Jag har kollat in väderprognosen och den ser inte lovande ut. Regn hela midsommarveckan. Jag jobbar i och för sig hela midsommar men jag vill ändå ha sol!

Min lilla tjej håller på att bli stor. Idag kom hon och visade att hon har sin första lösa tand. Härligt! Det går så fort, om ett år börjar hon förskoleklass. Hon vill börja nu, men hon säger att fröken inte kommer lära henne något, för hon kan redan läsa, skriva och räkna. :o) Det är bra med själförtroende!


Nu börjas det att jobba!

Nu är skolan slut och alla tentor inlämnade för den här terminen. Nu börjar arbetet. På måndag börjar schemat, men jag arbetar även 4 dagar den här veckan. På lördag blir det fest med basgruppen med lite singstar och grillat. Kul! På dan på lördag skall jag stå på leksaksloppan och sälja bort en massa barnkläder. Hoppas jag blir av med lite! På återseende!!!


Äntligen!

Nu är tentorna klara. Lite stavnings och referenskontroll men annars är det över. termin 5 på Lärarprogrammet är avklarat och 2 terminer kvar. Tjoho om ett år är jag färdig! Längtar redan. Jobbar lite nästa vecka men annars är det lugnt och skönt med barnen.

Astrid Lindgrens värld

Hej! Nu är man tillbaka igen efter en helg i ALV. Det var jättekul och vädret var kanon. Barnen hade jätteroligt förutom att Isabelle fick ett myggbett och hela ögat och kinden svullnade upp. Vi var hos doktorn idag och har fått medicin och salvor.

Här kommer lite bilder från vår resa.
image161
Barnen inspekterar Stadshotellet.

image163
Är man lång eller? :o)

image164
Här är vi i Bullerbyn.

image165
Vi skall in till Villa villekulla.

image166

Självklart drack vi Pippis sockerdricka från Sockerdricksträdet!

image167
Barnen inne hos Lotta på Bråkmakargatan.

RSS 2.0