Plugga = Tråkigt!

Jag har så gott som skrivit färdigt en tenta och har två halvfärdiga, men gud vad långsamt det går. Allt är roligare som att tvätta, dammsuga, diska och städa. Jag orkar sitta i 30 minuter sedan håller min hjärna på att explodera. Har ingen inspiration!!! En vecka kvar sedan är det över!!! Jippie!
image160

Härligt med sol!

Idag har jag försökt skriva tenta men det är inte lätt med så fint väder. Var tvungen att åka ned till Tuna Park och köpa lite nya sommarkläder till barnen. Vi åker till Astrid Lindgrens värld på söndag och det behövs lite tunna kläder om det är så här varmt.

image156
En fin tröja från Lindex
image157
Shorts från Lindex

image158

Linne från Lindex.

image159
En baddräkt från HM.
Köpte även en massa kläder från Kappahl till Isa.

Mors dag

Idag skall vi åka runt och fira våra mammor. Jag blev själv firad med en jättefin ljuslykta som Isa hade valt och presentkort. Vilken gullig familj man har!! :o) Imorse kom dessutom sambon hem med gott bröd och massor av smaskiga pålägg. Borde vara mors dag oftare! Hoppas alla får en bra dag! Ikväll skall jag och M gå på Indiana Jones och resturang med min lillebror och några till. Trevligt!!!

image155
En blomma till mamma!

Ännu en vecka!

Ny vecka fylld emd utvecklingsamtal, föräldrakvällar och bilbesiktning. Fullt upp med andra ord. Längtar till om några veckor . Tjoho ett år kvar sedan är det över!!!!!!!! Det har gått så fort. Har knappt hunnit fundera över att utbildningen är 3,5 år. Det har barat svischat förbi. I höst läser jag matte och läs och skrivinlärning och sedan c uppsats sista terminen och sedan är det slut! Nu skall det ätas tårta för sambon fyller år idag!!! Grattis!!!!!

Helg igen!

Skönt med helg igen och en chans att ta det lugnt. Jag jobbade i och för sig i morse men bara mellan 8-12 och imorgon jobbar jag 17-21 men tiderna är helt okej. Längtar efter solen igen och hoppas att den kommer snart igen. Ikväll skall det grillas. Vet inte hur det kommer gå men det löser sig nog. Vi har paraply. Min sambo är på golfbanan i detta väder,kan inte vara kul! :o) Nu är det snart sommar och jag har lite saker som jag hittat till sommaren som vore kul att ha.

image148

Ett jättefint marokanskt fat 129kr Indiska

image149

Ett tårt eller kakfat från Indiska. Så fint!

image150

Cocktailglas från Indiska.

image151

Glassskålar från Indiska. Hmm tror jag skall önska mig ett presentkort på Indiska.

image152image153
En jättesötklänning och ett tufft linne till Isa från HM.

image154
En t-shirt från HM till Rasmus.

Söndag igen!

Är det bara jag som känner att veckorna bara försvinner. Maj är den mest hektiska månaden varje vår. Det är tentor, utvecklingssamtal med båda barnen, bilbesiktning, föräldrakvällar på förskolan, grupparbeten, extraarbeten och en massa födelsedagar. Hur skall jag hinna allt !  Längtar till juni när jag har en vecka ledigt innan sommarjobbet börjar och sedan har jag 3 veckor ledigt i Augusti. Härligt!!

Värme

Vilket sommarväder vi fått. Igår var hur skönt som helst. Jag jobbade hela eftermiddagen och kvällen och på förmiddagen hade jag tenta. Jag hann dock sitta och njuta av solen på min rast. Idag skall det lappas sol och umgås med barnen. Vi har skaffat en studsmatta med skyddsnät, så nu blir det hoppa av. Jag fixk ett ryck i veckan och bokade in mig, svärmor och barnen att åka till Astrid Lindgrens värld 1 till 2 juni. Skall bli kul att komma iväg med barnen. Sedan jobbar jag ju till den sista juli. I augusti blir det semester. Skall införskaffa en pool på tomten, så barnen kan bada.image147
Här är en bild från förra sommaren när Isa och Rasmus byggde om deras lilla pool till en koja. Fin va!

Solglasögon!

Vill hitta mig ett par snygga solglasögon för mina nuvarande börjar bli repiga. Kan inte vara i solen utan solglasögon utan att kisa. Är med i shopaholicmammans tävling om att vinna ett par lyxiga brillor. Kanske har jag
tur.
image146

Ledig!

Härligt att äntligen ha några lediga dagar. Jag jobbar viserligen några timmar på lördag morgon men annars är det bara att slappa. Igår var det lite god mat i form av grillat och en lite majbrasa. Lugnt och skönt. Idag skall vi åka och fira min far som fyllde år igår. Vi skulle få lite mat ute på landet. Skönt!!

RSS 2.0