Dålig uppdatering

Har haft fullt upp med skola och familj, så uppdateringen har varit dålig ett tag. Har känt mig lite trött och seg. Idag har det städats för fulla muggar och skrivits tenta. Sambon har gjort om barnens sovrum och gett dem varsin ny dörr till sina rum. Barnen är lyriska och särskilt storasyster. Nu behöver inte lillebror gå igenom hennes rum för att komma till sitt. Hon bryr sig inte ens om att hennes rum är mycket mindre, för nu har hon en egen dörr. Ibland behövs det så lite. Nackdelen är att jag får städa bort sågsån och slipdamm varenda dag. Snart är det dock färdigslipat och det skall på lite färg.

Ihelgen var jag i Ullared och shoppade och hittade massor av fina saker, särskilt till alla andra. Till mig blev det en klänning, underkläder och strumpor. Kul var det i alla fall, men jisses vad folk det var där. Kaos! Det gäller att inte stressa upp sig.Nu skall vi åka och gratulera min farmor som fyller år. Ha det gott!!!

Fullt upp!

Dagarna bara skyndar förbi utan att jag har hunnit reagerat. Det har varit fullt upp med skolan, träning, jobba, plugga och umgås med familjen. Ibland känns det som jag inte hinner med mig själv! Längtar efter lite lov då jag kan slappa lite. Idag blir det en skön dag med barnen. Vi skall gå och se Wall-E och äta på MC. Barnens kusiner är nämligen hos mamma, så vi skall passa på och umgås lite.


Jag tror filmen kan vara rolig! Ha en skön lördag allihopa! Det skall jag i alla fall!

Hösten

Nu känns det verkligen som att hösten är här. Det regnar och blåser och träden har alla möjliga vackra färger. Jag gillar hösten och att få tända lite ljus och mysa lite. Jag känner även att jag är mycket tröttare än normalt. Fast å andra sidan vad är normalt när man har två vildingar, fullt upp i skolan, extra jobb, skall  hinna träna och träffa vänner. Jag blir trött bara att tänka på det. En positiv av att jag har börjat träna regelbundet 3 ggr i veckan är faktiskat att jag känner mig piggare de dagar. Nu ser jag fram emot vår tjejresa till Ullared om ca.3 veckor. Skall bli kul att komma iväg och ha lite kul och shoppa lite. Ikväll blir det bio och mat med sambon. Det är inte så ofta vi kommer iväg, så vi får passa på. Vad vi skall se har vi ej bestämt ännu. Det lutar åt Tropic Thunder, men vi får se. Ha en bra dag!
Hösten är vackert!!

RSS 2.0