Reafynd

Var i Stockholm igår med kompisen och shoppade och jag måste säga att jag fyndade. De har lite mer på rean där en här. För 230 kr fick jag tre t-shirtar, ett linne, en handväska och en gympapåse på Monki och en Kjol från Mexx. Det roliga var att t-shirtarna från Monki hade jag tittat på och velat köpa. De kostade nu 25 kr styck på rean. Det kallar jag rea. Dessutom blev det en skjortblus från HM, en tröja från Gina och smycken från Pilgrim (De var också på rea, tjohoo). Blev lite annat smått och gott tillfamiljen, men det behöver vi inte ta upp. Idag ska det städas och rensas lite. Om 10 dagar börjar allvaret. Ha en bra helg! See yah!

Födelsedag igen

Ja, då var man ett år äldre igen. Jag väcktes av sambon och isa (Rasmus vägrade vakna :o)) av frukost på sängen och fina presenter och allt detta på en silverbricka med ljus på. Min dotter hade arrangerat allt. Blivande inredningsdesigner där. Idag blir det lugnt med lite fika med familj och vänner. Hoppas alla får en bra dag!

Ja, då var man 32, nu då.

Semester

Då har en vecka av semestern gått. Vädret har varit fantastiskt och jag hoppas på fortsatt sol och värme. PÅ onsdag bär det av till Göteborg några dagar. Ska bli skönt att komma iväg hela familjen och ha lite tid tillsammans. Det blir hälsa på släkt och gå på Liseberg. Hoppas alla får sköna semestrar.

RSS 2.0