Vilken dag!

Först till skolan till halv tolv sedan till jobbet och arbeta mellan halv ett till halv tio. Är totalt slut. Nu skall jag sova för fredag, lördag och söndag skall det jobbas. Nu är det sängen! God natt!!

Hallå!

En heldag i  skolan. Huvudet är trött! Måste dessutom städa här hemma. Det ser ut som f-n men garderoben är nu klar och jag är nöjd. Nu skall den bara fyllas. Var och köpte lite nytt dagen till ära. En lilla tunika 199kr, en grön tunika med knappar 149 kr och en stickad vinröd tröja 149kr allt från Gina Tricot. Mycket bra priser tycker jag. Behövs lite nytt i höstgarderoben. Dessutom blev det ett par jeans för 199kr från Lindex. Kanonpris för ett par snygga strechjeans. Nu är det färdigshoppat för denna månad. Nu har barnen fått det de behöver och jag fick lite nytt efter att ha slängt ut halva garderoben.
Igår fick jag en kartong full med 12 påsar med halstabletter som skall testas med familj och vänner. Har nämligen anmält mig till att bli Buzzador, då man får testa nya produkter. Fick citron, mint och eucalyptus. Kul att få testa! Får lite bilder på allt sedan. Strul med bildöverföringen. Ha en bra kväll!

Ny vecka!

Har suttit och lästa litteratur i några timmar och nu är en bok helt klar och nästa påbörjad. Nu orkar inte min hjärna mera. Var på stan med barnen igår och fick äntligen tag på regnkläder till R och nya skor. Det blev bamse från Lindex.  Han fick välja  skor själv och det blev med spindelmannen på. Han ville inte ta av sig skorna när han skulle sova. Gott betyg! Japp!

Vilken dag!

Skola hela dagen men det var jätteintressant kurs med genus och intressanta och roliga diskussioner om manligt resp. kvinnligt. Ser faktiskt fram emot nästa vecka. Sedan har det monterats garderober och nu skall jag hoppa i säng. Är helt slut! Godnatt"

Sista dagen innan skolan!

Har tillbringat dagen med att rensa ur allt skit ur vårt garage och tomt och nu är allt på tippen, tack vare M:s snälla systerdotter och sambo som körde 8 lass till tippen. Dessutom har jag haft en kompis från jobbet över på en fika. Mycket trevligt!!! Nu skall det byggas garderober för fulla muggar. Imorgon är det heldag i v-ås med första kursen i Genus. Kan bli intressant. Köpte ett jättefint nytt överkast på Hemtex idag. Med rabattkupong superpris på 209,50. Köpte ett brunt.

Pengarna rinner iväg!

Kom precis hem från IKEA efter att ha köpt garderober för flera tusen. Nu skall jag få min walkin closet som jag drömt om. Tjoho! Synd bara att man blir pank. Garderoberna är ekmönstrade.
 Var förbi Jysk igår och de hade superrea, så jag köpte min blå däckstol som jag ville ha med matchande dyna för 189kr. Tänkte köpa det för en månad sedan men då för 1000kr. Ja ibland har man tur. Fyndade även lite underlakan för dubbelsäng för 99kr. Förstår inte varför det skall behöva vara så jäkla dyrt.

image44

Dags för skola igen!

Denna vecka startar skolan igen efter sommaren och det känns kul att komma igång igen men också jobbigt för nu känns det som att sommaren är över. Har varit och lånat böcker och kopierat papper idag. Har också ätit världens godaste räkmacka på ett nytt fik istan. Den var helt enorm stor med lite majonäs och massor med ägg och räkor. Mums! Brödet var bakat med soltorkade tomater i så det var otroligt gott. Rekomnderas! Det nya fiket där pressbyrån låg förut!!!

Inredningsnoja!

Var med sambon i V-ås på eftermiddagen och hittade några fynd! Jättefina nya dynor till matsalsstolarna. Gillar svart vitt.  49 kr styck på NIsses. Röda kuddar för 69kr med innerkudde till vardagsrummet. Dessutom hämtade jag ut den nya lampan från Ellos till matsalen. Köpte dessutom crocs till barnen för 89kr styck på Nisses.

                   


Fina bilder!

Satt och tittade igenom de bilder jag tagit i sommar och jag hittade en favorit som bara är underbar. Det är Isa som plockar hallon på min farmor och farfars land i  Sunbyholm.

image39


Mums!

Här är en snygging! Satt och tittade på aftonbladet och vem fanns det bildspecial på om inte favoriten Jude Law.

image38

Londonshopping!

Här kommer lite bilder på några av sakerna som shoppades.
                  

            

              Avslutar med en fin bild på parliamentshuset på kvällen!!! Fint!


image37

Semester vad härligt!

Har 1veckas semester kvar tills allvaret börjar och det är skönt. Vi passar på att njuta av det fina vädret och ta det lugnt. Håler äntligen på att packa upp väskan från London, orkade inte igår. Köpte bl a jacka, blus, t-shirts, smycken, parfym, massor av underkläder, leksaker och kläder till barnen och lite kläder och en tottenham mugg till sambon. Tar lite bilder och lägger ut sedan. Här är en fin liten bild från vårt hotellrum innan vi hade sightseeing och lite pubbesök.

image29

Hemma igen!

Nu är man hemma från Londonresan. Det var jättekul men fötterna är som svullna klumpar efter alla promenader. Det har shoppats, ätit gott, druckit vin, sett sevärdheter och självklart gått på puben.

1 dag kvar!

Nu är packning och tvättning på full gång! Imorgon natt klockan 3 bär det av. Idag fick jag en extra katalog från Halens med mycket fint. Skall spara mina slantar men dessa saker gillar jag. Det är så härliga färger till hösten och min favorit är lilla.

     image28

Kräftan Ulrika!

Nu har vi varit i Sundbyholm hela dagen och känner mig lite mör. Vattnet var askallt men bada gjorde jag. Barnen gick knappt att få upp ur vattnet. De älskade det!

Varför? :o)

När man vet att man inte skall handla för man skall spara sina slantar till London då är det REA överallt och man blir tokig. Idag var jag och lunchade med en kompis på stan. Vi gick in på Wedins och där hittade jag en lilla handväska som jag var på jakt efter på halva reapriset för 74,50. Det var väldigt överkomligt så det fick bli en sådan! Nu skall jag hålla mig borta från stan. Skall åka med familjen och bada imorgon. :o) På förmiddagen idag målade vi garaget, så nu är det nästan klart. Jippie! Äntligen är solen här så nu måste vi passa på och sola och bada! Ha det bra!!!!

Önskeleksak

Vi har tittat på leksakshemsidor från Hamleys i London och min son är tokig i Tomas tåget och det finns inte mycket sådant i Sverige men i England finns det massor så han sitter och pekar på alla saker och säger Köpa den? Självklart skall jag köpa lite Tomas grejor och Isa vill ha prinsesssaker.


Snart London!

Härligt med lite sol äntligen! Idag har vi plockat hallon och ätit dem med grädde och glass. Mums! Sedan har vi slappat i solen. Imorgon blir det barnkalas hos en kompis. Har shoppat ett par nya byxor att ha i London för jag får jätteutslag om jag har långbyxor på mig när det är varmt ute. Mina ben ser groteska ut i dessa utslag och det gör ont!!! Byxorna finns på HM och kostar 198kr och fungerar kanon till hösten.

image24

Nu har semestern börjat!!!

Jippie nu kommer värmeböljan och jag har semester. Bada med barnen och sola är ett måste nästa vecka. Får passa på!!! Ikväll har vi haft kompisar över på mat och lite vin. Skönt sätt att börja ledigheten på. Imorgon blir det att besöka pappa, farmor och farfar ute på landet. Plocka lite mer goda hallon! Mums!

image23

Snart semester!!!! :o)

Nu är det bara ett arbetspass från semester och vad säger det på vädret. Nästa vecka sol och 25 grader plus eller mer. Har man planerat bra eller! Perfekt! Hoppas det är lika fint i London nästa vecka så vi slipper gummistövlar och paraply. Fast det går det med!!!


RSS 2.0