Julen över!

Lika fort som den kommer är den över. Det har varit goda middagar och och släktträffar. Det är jättekul men även skönt när det är över. Barnen har kul med alla sina nya saker. Själv skall jag shoppa lite när vårkläderna kommer in då jag fick presentkort av hela söta släkten. Nu skall jag jobba i dagarna tre och tjäna in lite pengar så här efter jul. Ha det gott!

image90

Julstress

Varför blir jag så här varje år. Jag är ute i god tid med de flesta julklappar men sparar ngn eller några till dagarna innan julafton. Det bli att handla på lördag. Jag och svärmor skall shoppa de sista och handla mat. Det kommer inte alls vara ngn kö. :o) Jaja det ordnar sig nog!

image89

Storstädning

Jag brukar få storhetsvansinne några gånger om året och vilja göra om. Nu fick jag ett infall att rensa i barnens rum och slänga och plocka bort massor av saker. Kan behövas nu innan jul, när det kommer massor av nya saker. Jag möblerade även om så det blev bättre med plats. Känner nu att det är dags att köpa barnen ett stort skrivbord, så det får skrivas upp på den redan så långa inköpslistan. Idag blev det i alla fall en full sopsäck med kast och en kartong med leksaker att sälja. Skulle vilja ha hit rumservice och ge mig supermycket förvaring!

image88

Trött

Hmm orkar knappt hålla mig vaken på kvällarna. Barnen har avlöst varandra med sjukdomar och både jag och sambon har varit sjuka. Imorgon måste jag vara hemma från praktiken och ta hand om sjuka barn. Börjar få lite julpanik nu när det två veckor kvar till jul. Ska försöka julstöka lite med barnen imorgon och baka pepparkakor och lussebullar. Ihelgen gjorde jag julgodis (smörkola och rocky road). Jag har sett dessa recepet på Leilas jul och jag rekomenderar dessa. Se på recept.nu under Leilas jul. Ihelgen har det varit mycket trevligt med flera fester. I lördags var det två på raken, först en kompis som fyllde 30 med mat och festligheter och sedan till en klasskompis. Mycket trevligt hela kvällen!

image85

image87

Jippie!

Hela familjen har precis hämtat sig från halsont och vad kommer då.Jag tillbringade hela kvällen igår med att kräkas. Det går kräksjuka på förskolan där jag har praktik och nu har jag fått det. Det positiva är att det verkar vara snabbt övergående för alla som haft den. Mår hyfsat idag och har fått i mig en knäckemacka som är kvar. (än så länge ) Tiden går så fort och nu är det snart jul. Måste ta mig i kragen och köpa färdigt alla julklappar snart. Likadant varje år. Tur att barnen är klara.

image83

image84

RSS 2.0