Äntligen helgen över

Har jobbat hela helgen och jobbet var som en bastu. Det finns ingen luftkonditionering och jag svettas som en gris och all personal har varit trötta och på lite dåligt humör. Det skulle inte få vara lagligt att arbeta på ett sådant ställe. Luften stod still och idag har jag jobbat ett tolv timmars pass. I need a shower. Det rinner om mig! Imorgon är jag ledig och sedan har jag 4 arbetsdagar till semestern. Jippie! På fredag blir det fira av. En uppdatering om Kolmården: Barnen och jag tyckte det var jättekul (men varmt) och bäst vara Markolios delfinshow. Rasmus sade: Mamma vilka jättesuper fiskar. Jag gillar dom! :o) Det säger allt. Blir ett besök nästa år för vi hann inte se allt. Kolmården består ju till 90% av uppförsbackar och med 3 barn i en skrinda. Snacka om styrketräning, men kul hade vi. Vi åkte med min jobbarkompis och hennes dotter. Har ju även hunnit med och fylla år och ha fest. Mycket trevlig! Fick lite allt möjligt som kläder och inredning. Mycket uppskattat!

Fick en tröja som var för stor och som inte fanns i ngn mindre storlek så jag bytte till denna vackra klänning. Mycket nöjd! Jag gillar som sagt rutigt. Var bland höstnyheterna på Lindex.

Nej nu blir det duschen! See you!!!

Till Kolmården

Imorgon är jag ledig och dagen skall spenderas på Komården med en kompis och våra barn. Det skall bli jättekul eftersom jag själv inte varit där sedan jag var liten. Vädret ser dessutom väldigt lovande ut.


Snart semester

2veckor kvar till min Semester. Jippie!!! Ihelgen var det fest och kalas för jag blev ett år äldre. Åren bara springer förbi nu. Det var i alla fall väldigt kul, fast lite kallt var det ute.

Ledig idag!

Skönt att vara ledig efter att ha jobbat hela helgen. Idag skall vi ta det lugnt och bada lite i poolen och bara ta det lugnt. Det behövs dagar som det för att ladda batterierna. Nu har jag bara 3 veckor kvar att arbeta och sedan är det semester. Ska bli skönt innan skolan börjar igen.

Ledig i 2 dagar

Skönt att vara lite ledig! Jag har ledigt idag och imorgon, för sen är det helgjobb för hela slanten. Jag gillar att vara ledig mitt i veckan. Det känns lite som semester och idag har dessutom vädret varit fint. Nästa helg blir det fest och kalas för jag blir ett år äldre. Det är samma varje år. Vad önskar du dig? Jag har alltid lika svårt att komma på något.  En all inclusive resa till Grekland skulle inte vara dumt. :o)
 (Bilden från Ving)

Nej, skämt åsido. Jag har ingen aning i år. Ha en bra kväll!

Värme

Vad härligt med sol och lite värme och dessutom ha en ledig dag. Nu skall jag fixa lite lunch och sedan dopp i poolen med barnen.

Ännu en dag på jobbet!

Äntligen hemma! Den här dagen har kännts evighetslång och jag är helt slut. Kanske är det för visa på jobbet är riktiga slöhögar och man får göra allt själv. Kommer vara slut i kroppen innan semstern kommer den 1 augusti. Jag har nedräkning. En annan rolig sak, var hos optikern igår och jag ser dåligt så nu är det glasögon för hela slanten. 3000kr borta, jippie! Inte vad man räknat med men jag behöver det. Här är mina brillor som kommer om en vecka!

De svarta är inte riktigt som mina men nästan. De bruna är de bågar jag valt. Givetvis var jag tvungen att hitta märkesbågar, när jag letade. De billigare var inte fina.!

Sol

Längtar efter sol nu och att få bada lite. De pratade om varmare väder på teven i morse, så jag hoppas på det, om inte så får jag väl börja tänka på hösten. Vad sägs om dessa snygga kläder till hösten.

En tunika för 129 kr från Ellos/Josefssons


En snygg kjol 299 från samma ställe.

En snygg klänning igen från Ellos/Josefssons 299kr. I like rutigt!! Nu kommer fler fynd från samma ställe.

Min favorit 199kr

Set till Isa 199kr

Ett till fint set 149 kr.

Mycket snygga och fina saker i Ellos till hela familjen.

En snygg polo till sambon. Han passar i sådana.

En snygg tröja 199 till Rasmus.

RSS 2.0