Pepparkaksbak

Idag har det bakats pepparkakor med en kompis och barnen. Vi köpte även rosa och grön kristyr att pryda dem med. De blev jättefina. Hur de smakar vet jag inte men barnen var supernöjda. Annars har det varit fullt upp hela veckan. Sambon har varit utomlands på jobb hela veckan, så det har varit jag och knoddsen. Känner mig lite seg just nu. Har försökt få upp lite adventsljusstakar och dylikt. På söndag blir det kalas för hela slanten. Min lilleman blir 4 år. Det har gått så fort!!

Grattis vårt lilla charmtroll!

Helg igen!

Skönt med helg igen. Idag har jag besökt brorsan i Kumla och grattat han äldsta son, som fyller 8 år. Tänk vad tiden går. Nästa söndag blir min minsting 4år och då blir det kalas och hela baletten. Nu iveckan blir det lite julstök och bakning, då det även är första advent på söndag. Imorgon skall vi på fler kalas. Varför fyller alla år i november? Det är kalas på kalas helgerna igenom.  Nu har snön kommit igen och både jag och barnen är glada. Det har hunnits med pulkaåkande och snögubbsbyggande. Vi hoppas dock på lite mer snö, då det var lite snålt i pulkabacken. Här är en bild från exakt ett år sedan då snön kom.


Hallå!

Har inte uppdaterat på ett tag, på grund av tentor, inlämningar och dylikt. Nu är det i alla fall lugnt i några veckor. Vad har hänt mer. Jag klippte av mig mitt lång hår. Tröttnade på tjockt platt hår som jag inte orkade fixa. Mycket bättre blev det. Jag fixar ett foto sedan. Idag har vi haft matte och ikväll blir det gympa med knoddsen. Själv tränar jag tre gånger i veckan och det känns skönt. På söndag skall jag testa ki boxning med några kompisar. Kul! Får se hur det går. Ha det bra"

RSS 2.0