Tenta 1 över

idag hade jag den första mattetentan och det kändes bra. Det var inte allt för svårt. Nu skall jag bara ta det lugnt och vila. Ihelgen blir att jobba fredag och söndag och att lite kalasfika hos en kompis. Nästa vecka blir det mer plugg och jobb. Vi har fått Vero moda och monki till stan och de öppnade idag. Vilket kaos, vi gick inte ens in på Monki då det var kaos. Får bli ett besök ngn annan dag. Hittade en jättefin mjukis till Isa.


Jättefin mjukis till Isa.


En till Rasmus med.

Ett snyggt linne till mig. (Allt från Monki)

Tiden räcker inte till

Jag har kommit på att dygnet behöver fler timmar för att jag skall hinna med allt som jag vill och behöver göra. Har haft fest för svärmor ihelgen och har haft fullt upp med tentor och skolarbete. Där emellan skall jag hinna med att träna umgås med vänner och familj och hinna plugga. När det blir för mycket blir jag helt förvirrad och orkar ingenting istället. Detta är väldigt frustrerande. Idag var en dag då jag verkligen behövde plugga men jag orkade verkligen inte.


Kaos

Just nu är det kaos överallt. Har åkt med massor av skräp till tippen och nu skall det sista rensas och städas. Har även köpt färg till matsalen så nu måste jag börja göra i ordning det. Nästa vecka kommer sambons släkt så då vill man ha lite ordning. Dessutom har jag kaos med massor i skolan. Livet är kul just nu!!

Loppa i regn

Usch stod på loppan och sålde massa kläder och dylikt . Första timmarna gick det bra men sedan började det att vräka ned och till slut gav vi upp. Jag hann tjäna lite pengar men inte så mycket som vanligt. Det var inte så många som ville handla i ösregn. Kom hem blöt och trött och nu känner jag mig ngt hängig. Det blir Pirates på tv4 ikväll och lite godis. Ha det bra!

Ny vecka

Denna vecka är fullt upp med skola, möten och tränning. Jag skall även hinna med att rensa ut garderober till höstloppan på lördag. Vi får de hur det går. Det var jätteskönt att komma igång och träna igen. jag gick på skivkstång 70 min och jag hade träningsvärk i flera dagar efteråt. Vissa muskler har vilat lite för länge. ;o) Idag skall jag till Västerås och Ikea och uträtta lite ärenden. Ha en bra dag!

RSS 2.0