Ibland har man tur

Idag har vi varit på isstadion med barnen. De har premiäråkt på skridskor och det gick jättebra. De var duktiga och tyckte det var roligt. Måste bara åka och köpa mig själv ett par skridskor nu. Alla andra i familjen har nu.

Jag måste delge vilka kap jag gjorde på Ellos häromdagen. Jag har velat ha en riktigt fin matta, men jag tycker att de är för dyra. Nu hittade jag en sådan som jag ville ha på rean för 299, nedsatt från 999 kr. Jippie! Deesutom hittade jag en hissgradin för 79kr, som jag också tittat på. Ibland har jag tur!

Min fina matta!


Hissgardinen!

Var tar all tid vägen!

Veckorna springer förbi och jag känner mig lite stressad. Varför hinner man aldrig stanna upp och njuta av tiden? Det kanske kommer när skolan är slut och det lugnar sig lite på sambons jobb. Ihelgen skall vi i alla fall försöka att hitta på något allihopa och det behövs. Det blir lite skridskor på issatdion. Kul att se vad barnen tycker. Nej nu iväg till skolan och sedan jobbet! See ya! Ha en bra dag!

Fullt ös!

Skolan har varit hysterisk på sistone med massor att göra. Har börjat med min c uppsats samtidigt som jag skall skriva en pedagogisk meritportfölj. Lite mycket! Ihelgen blir det dock lugnt. Isabelle fyller 6 år idag och det skall bli barnkalas för hela slanten och släkt och vänner. Dessutom fyller min mor och två vänner år under denna helg! Grattis alla! Hoppas ni får bra dagar och roliga presenter. Själv sitter jag och längtar efter våren och kikar efter lite klänningar. Fick syn på dessa
från Indiska. I like!


Kanske något för examensmiddagen!


Grattis världen bästa Isa på din 6 års dag! Vi älskar dig!

Trött!

Jag vet inte vad det är men på sistone har jag känt mig helt slut. Det känns som all min energi har försvunnit. Kanske har varit för mycket med skola, jobb och hem ett tag. Det känns som man aldrig får en paus. Skulle behöva en veckas semester på något varmt ställe och få känna sig lite ompysslad. Tyvärr så finns det ingen tid för det. Nu är det skola för sista terminen och nu kan man inte ligga på latsidan. Det skall läsas två kurser och skrivas en c uppsats. Jag längtar redan till sommaren. Hoppas alla har en bra dag! Nu skall jag iväg och jobba.

Dags för skola igen

Nu är det dags för skola igen och det känns sådär. Jullovet har varit för kort och det känns som jag inte hunnit med något. Det positiva är att det är min sista termin och det känns så skönt. Jag ska dessutom på anställningsintervju på en förskola i stan om två veckor. Roligt att de är intresserade av en. Förhoppningsvis skall man ha ett arbete när jag är färdig.

RSS 2.0