Officiellt lärare!

Japp, då får man kalla sig lärare. Nu är alla poäng äntligen inne och sommaren kan börja. Jag fick till och med VG på den allra sista tentan. Jippie! Nu kan man släppa skolan och sikta framåt. Jag jobbar ons, tors, och fredag och sedan semster here I come. Nu till lite städning. Kram

Semester here I come.

Bara tre dagar kvar att jobba. Idag bokade jag reda till Astrid Lindgrens värld med barnen. Nästa söndag bär det iväg. En natt i stuga och två dagar i parken. Ska bli skönt med lite miljöombyte. Nu tillbaka till min städning. Ha en bra dag.
(Bild från alv:s hemsida)

Midsommar

Nu är det midsommar och jag har bara tre arbetsdagar kvar till ett långt sommarlov med barnen. Ska bli så skönt efter alla studier och jobb att bara slappna av och läsa lite veckotidningar, sola och umgås med barnen. Hoppas bara att solen dyker upp men det ser lovande ut inför nästa vecka. Jag önskar alla en riktigt trevlig midsommar!!!

Snart semester med världens bästa barn. Ja en mamma får vara partisk! :o)

Examen

Nu är skolan klar och jag är äntligen klar. Nu väntar jag bara in svar från min sista tenta och sedan ska jag söka examensbevis. Jippie! Det roliga är (eller kanske inte så roligt :o( ) att jag alltid blir sjuk när jag kan slappna av. Jag är megasnuvig och tjock i halsen. Kul! Nope! Lyckades i alla fall få med barnen ned på rix fm festival i fredags kväll. Det var mycket bra och barnen gillade allt utom förbandet. Isa sade: Måste dom spela så många låtar. Dom är inge bra! Hon blev dessto gladare när Alcazar kom.

RSS 2.0