Trött

Jag känner mig så trött. Det är fullt upp både med skola, jobb och familj och det känns som man aldrig får en break. Bara få vara i nuet och ta det lugnt och få njuta. Jag hoppas att det blir lite lugnt och skönt i sommar och bara få slappa lite.Nej nu tillbaka till cuppsatsen och sedan lite tränning innan det blir tandläkaren med Isa.


Vår!

Nu känns det äntligen som våren är på väg. Jobbade på förskolan igår och vi var ute hela dagen. Mycket skönt! Det är alltid kul när våren kommer. Denna våren blir fullt upp med uppstaser, jobb och skola men det får gå. Snart är det över, 2 månade och 12 dagar. (But who´s counting :o) )) Oj det ser ut som en dubbelhaka! Hihi den får vara kvar. Igår var det kalas hos kompisen som fyllde år. Grattis! Det är alltid kul med tårta och vi kunde dessutom fira dubbelt för vi blir arbetskamrater i Augusti på samma förskola.  Idag har jag tillbringat tiden inomhus med vår c uppsats. Börjar bli lite seg!Tjoho! nej nu blir det en promnead i solen! See yah!

Helg igen!

Skönt med helg och lite firande. Har fått jobb på en förskola och börjar i augusti. Skönt för då kan jag ta ledigt med barnen i sommar. Jag hade tur och fick fler tjänster men jag valde denna förskolan för den skall öppnas och allt kommer att vara nytt. Kul att få vara med och starta något nytt. Känns jätteroligt! Nu är det bara bita ihop och köra på i 2,5 månader och sedan är det slut på lärarprogrammet. Det känns både kul och lite ledsamt. har ju varit i skyddad verksatd i 3,5 år nu. Jag hoppas att alla mina kompisar i basgruppen kommer att hitta tjänster men det ser väldigt ljust ut för flera har redan fått tjänster. Idag fick jag en jättefin present av Jenny för att jag fått jobb. Tack det var så snällt av dig! Det var jättefina örhängen. Ihelgen blir det lugnt och skönt. imorgon blir det melodifestival med några vänner och familj. Hoppas ni alla får en bra helg!


Jag och Isa som snart börjar f- klass. Vad tiden går!

RSS 2.0