Helg!

Superskönt med helg. Jag behöver varva ned efter en hektisk vecka i skolan. Nu är slutet nära med bara en vecka kvar. Jag har bara opponering och redovisning kvar nästa vecka och sedan är det examen. Känns skönt att kunna släppa skolan efter 3, 5 år. Nu ska det bli skönt med sommarlov och att få börja arbeta. på tisdag ska jag få träffa alla mina arbetskamrater, när vi har ett kvällsmöte. Ska bli jätteroligt. Nu ska jag till svärmor och äta lite gott. see yah!

4 veckor kvar

Nu har jag inte uppdaterat på ett tag men det är sjukt mycket just nu. det är 4 veckor kvar på lärarprogrammet och jag har tre tentor ,2 böcker och opponering på c uppsatsen kvar. Jag kämpar på men nu är det tufft. Inte nog med detta men Maj månad är en hektiskt månad med massor av födelsedagar, utvecklingssamtal, inskolning på fritids, föräldrakvällar och gårdsdagar. Varför skall allt hända i Maj och sedan inget i Juni. Jag jobbar extra på en förskola och där sade jag att vi skulle ta grillkvällen i juni istället, för jag har inegen tid över. fredagen den 29 maj är allt över och då skall jag sjunka ihop och bara andas ut.
Till något trevligare. Vi hade examnesmiddag i lördags och det var jättekul. Maten var kass, men underhållningen dessto bättre. Vann ju dessutom musikquizzet. I like musikfrågesport!  :o) nej nu tillbaka till tentor. Ha det bra!

RSS 2.0