Idag kom höstkläderna från HM

Idag kom kläderna jag förbeställt från HM katalogen och allt passade fin fint. Har försökt få in lite bilder från bröllopet men det strular så jag återkommer med det. Nu är det bara 2 dagar kvar att jobba! Jihaa!!!!!!! Här kommer ett litet collage med bilder från våra nya kläder!!! Är supernöjd med allt!

                                                               
                      

                             


Vad händer!?

Är det bara jag som har haft problem med bloggen. Skrev massor igår som ej kom med och igår kväll kom jag ej in på bloggen. Jaja! Idag är det alltså bröllop och vad händer. Barnvakten ringer in sig sjuk med kräksjukan! Roligt! Sambon får vara hemma med Rasmus  och jag och Isa får åka. Typiskt! Den enda dagen på året vi ska göra ngt!!!!!!!!! M hade köpt en ny kostym för flera tusen som nu förblir oanvänd!!!!!! Det känns supertråkigt!


Äntligen allt klart för lördag!

Har hittat ett par guldskor på rean för 100kr. Wedins hade halva reapriset för alla klubbkunder. Hittade även ett par nya gympaskor till sonen för 99kr. Fanns ingen bild på mina skor på nätet men de ser nästan ut som sandalerna nedan fast i guld. Fynd anser jag! Idag skall det tvättas kläder och städas hemma och sedan jobbar jag hela kvällen. 1vecka kvar till semester!!! Jippie!!!

                                   

Ännu en jobbardag!

Har haft ledigt i fyra dagar och nu känns det segt att börja arbeta igen. Får semester från och med nästa fredag. 2,5 veckor kvar till London. Tjoho! Var på Ikea häromdagen och köpte nya gardiner som skall upp i vardagsrummet. De är turkosa med lite skimmer i.  69kr /2längder , ett kap anser jag! Det blev även en ny kjol från HM för 249kr. Den kostade mig dock inget för den var ett byte för en tröja som jag fick i present som jag redan hade. 
image4

Fina fynd till bröllopet!

Fyndade lite smått och gott till broderns bröllop på lördag. Skall ha en halterneckklänning i siden. Skor sjal och väska i guld. Idag hittade jag denna handväska på Spirit för 149 kr. Den kan användas som kuvertväska eller med axelband. Köpte även denna sjal med vitt och guld på rea på Gina Tricot för 49,50. Ett riktigt kap.                                  

Nytt bloggställe!

Nu har jag bytt till blogg.se istället för att få en liten annan utformning av min blogg. Välkommen!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0