Hallå

Nu är jag tillbaka efter halsont, sjuka barn, fullt upp med arbete och praktik. Har fortfarande praktik men nu är min hals äntligen bättre. Nu i helgen blir lilleman 3 år och det skall bli kalas och hela baletten. Kul! Han skall få en snickarbänk av oss. Tror att det blir uppskattat. Måste hinna med att ta fram adventsljusstakarna och storstäda lite. Kul! Nope!

image81

Bröllop

Är precis hemkommen från några kompisars bröllop som var superfint med god mat och fina tal. Fast vi lyckas alltid bli sjuka. På min brors bröllop blev vår barnvakt sjuk och nu detta bröllop var jag svullen i halsen och Isabelle fick jag åka och hämta hos mormor för hon har jättehög feber. Vi lyckas som sagt alltid!

image80

Ont i halsen

Är sjuk usch! Känns som jag har taggtråd i halsen och varje gång jag skall svälja gör det ont. Inte roligt! Jag måste ändå åka till skolan idag för vi har sista lektionen på en kurs. Inte kul!!!!

image79

Nu är snön här!

Nu har snön kommit och barnen är supernöjda. Ihelgen har pulkorna kommit fram och det har åkits för fullt. Själv håller jag på och jobbar med ett temaarbete om musik för min praktik på 5 veckor på min förskola. Nu skall jag och arbeta hela eftermiddagen och kvällen. Ha en bra dag!

image77

image78

Helg igen!

Nu skall det bli skönt med lite helg. Vi ska ta det lugnt och slappa lite. Imorgon skall jag och Isa och shoppa till fars dag för nu vill hon handla själv. Hon är faktiskt snart 5 år. Nu vill hon skriva lite så here goes :o) : Det kan bli vad som helst: ruu   esoit  Visst är det bra! :o) Man kan mycket när man snart är 5 år. Nu kan hon skriva sitt namn och har lärt sig massor av bokståver. Det går snabbt nu. ha en trevlig helg! (skrivet av Isa när man säger vilken bokstav)

image76

Julmust med smak

Läste på en inredningsblogg att Spendrups kommit ut med Julmuster med olika smak som nougat mfl. Hmm låter lite konstigt, julmust skall smaka julmust. Det kanske blir en hit men jag är tveksam.

image75

måndag igen!

Ny vecka och fullt upp med arbete, storstädning hemma och plugga i skolan. Just nu känns det som jag är inne i en svacka. Vet inte om det är mörkret som gör att jag är trött eller vad. Var hos läkaren och kollade upp mig och han trodde att jag har vitaminbrist och tog lite prover, så vi får väl se vad de säger. Är säkert bara hösttrötthet!  Längtar efter en solsemester! :o)

image74

Filmer!

Satt och tittade efter intressanta filmer som jag skulle vilja se och jag hittade en som jag skall titta på. Den heter Notebook och är en kärleksfilm. Jag gillar sådana, särskilt nu när det är grått och kallt ute.

image73

Veckorna rasar fram

Nu är det snart helg igen och jag har knappt hunnit reagera att veckan börjat. Har haft fullt upp med att plugga och att jobba lite extra. Det kan behövas så att man får lite extrapengar till jul :o) Har faktiskt redan köpt en hel del julklappar till barnen och sambon men resten av släkten är kvar så det är en del.

image72

RSS 2.0