Vårkänslor?

Vårkänslor vad är det? Idag hade vi snöstorm när vi var ute med barnen på min praktik. Kul! Nej inte speciellt. Jag längtar oerhört till lite vårvärme just nu. Jag är trött på att bylsa på barnen massor av kläder varje dag och att tvätta leriga och skitiga vantar och overaller. Nej, tänk att bara behöva en vårjacka och en tunnmössa. Var inne på indiskas hemsida och fick lite vårkänslor av allt fint till vårt hus och mig själv.

image121
Färgerna är helt underbara!

image122

Skulle vilja ha lite nytt roligt porslin!

image123
En tunika till moi kanske!!                  (Bilder från Indiska)

Påsk!

Härligt med lite ledigt nu i påsk. Hela 4 dagar. Har haft praktik i en etta i en vecka och det har varit väldigt lärorikt. Nästa vecka är det förskola och det skall bli skönt att få vara ute lite på dagarna. Jag har suttit inne hela dagarna och känt mig jätteslö. Hittade ett jättefynd på stan igår. Det var 10% på HM och jag köpte denna fina klänning till Isa. Den kostar i orginal 79,50 så även det är jättebilligt!

image119Själv gillar jag rutigt just nu, så den här skulle jag vilja ha i påskpresent :o)

image120Från Ellos

Skönt med helg!

Helgen har varit lugn och skön och det är den första helgen jag ej har haft något skolarbete. Känns jätteskönt! Imorgon börjar jag min praktik i en etta och det skall bli kul att se. Idag skall jag jobba 13 till 21.30. Inte så kul men jag tjänar lite extra pengar i alla fall och det är alltid välkommet.  Skall försöka ge mig ut och cykla lite med knoddsen innan. De har tjatat om det i flera dagar, så nu är det dags. Ha en bra helg!! (Det som är kvar)

Jippie salstentan klar!

Jaha då var en tenta klar och en till på fredag kvar. Känns jätteskönt att dagen är över men det kändes bra på tentan. Jag håller tummarna för att det gick bra. Dagen till ära handlade jag upp ett presentkort från i julas från Gina Tricot från min kära sambo. Jag skulle visa lite bilder men Ginas sida fungerar inte. Det går bra för mig med bilder just nu. Här kommer i alla fall lite bilder på mina fynd i Ullared.

image115

Det är en skjorta, pumaskor, strumpor och min favoritkärleksfilm The Notebok "snyft"

image116

Inte världens bästa bild men en tunika med sidenband och puffärmar.

image117

Lite nya kaffemuggar (Filippa K imitation) och ett sött godisfat till påsk.

Det blev självklart en massa snygga kläder till sambon och barnen med de orkade jag ej fota. Däremor skall ni få en bild på världens sötaste lampa till lillemans rum. Han älskar den!

image118
Lilleman tände lampan när jag fotade, därav skenet.

Ahh!

Salstenta i 6 timmar imorgon. Jippie vad roligt det skall bli. Sedan har jag en hemtenta i forskningsmetod till fredag. Vilken härlig vecka. På måndag börjar 6 veckors praktik och denna gången blir det en årkurs ett, en förskoleklass och förskolan. Det skall bli intressant att se skillnaderna mellan dessa verksamheter. Tänkte lägga ut lite bilder på mina Ullaredsfynd men min datakabel är försvunnen som vanligt så det får väl bli en annan gång. Nej! Tillbaka till dessa jäkla nyckelord!! See ya

Så här känns det i min hjärna just nu!

image114


Tentaplugg!

Nu är det tentaplugg som gäller men det är svårt att fokusera. Plötsligt är det kul att tvätta, fylla diskmaskinen och vika tvätt. Allt för att undvika ta tag i pluggandet. Har läst allt så mycket så att det snurrar så det kanske bättre att ta det lugnt en stund i stället. Imorgon bär det av på vår årliga lilla shoppingresa till Ullared och det skall bli en skön avkoppling. Nu skall jag tillbaka till det roliga läsandet!

Träning äntligen!

Har varit hos sjukgymnast idag och fått träningsprogram. Jag skall gå hos henne varje vecka i 3 veckor och sedana skall jag få börja på friskis och svettis och köra spinning och styrka och det känns bra att äntligen få röra på sig. Sedan jag pajade knät har jag knappt kunna tagit promneader, men nu skall det gympas :o). Härligt!!!!!

RSS 2.0