Känns ganska bra faktiskt!

Har haft en skön lördag med familjen med en liten utflykt till Örebro och lite shopping. Det konstiga var att alla köpte något utom jag som vanligt. I och för sig betalade jag barnens kläder, så tekniskt sätt betalade jag något. :o). I går hade jag dubbel tur. De ringde från två kommunala förskolor som jag sökt jobb på och bad mig komma på anställningsintervju. Jippie! Mitt cv verkar fungera i alla fall. Båda jobben var från och med augusti, så nätsa vecka blir det två anställningsintervjuer. Bra träning om något. Nu blir det bollibompa, melodifestival och lördagsgodis. Ha en trevlig kväll!!!!


Tråkigt!

Usch denna veckan har inte varit kul. Har haft fullt upp i skolan med allt möjligt och igår mådde jag pyton och sov hela dage. Idag mår jag bättre men känner mig matt i kroppen och trött i huvudet. Fick ialla fall en hel del gjort med vår c uppsats. Känns som att vi är på god väg. Vill rekommendera ett gott recept som jag prövade till lunch idag. Mums!
Lövbiff i pitabröd
2 pitabörd per person(ungefär beroende på hur mycket man äter)
500 gram lövbiff
3 tomater
rödlök
ruccola
3msk sweet chilisås
2msk soya
olivolja
Dressing:
Creme fraiche (Jag hade mini fraiche och det var kanon)
2 msk sweet chilisås (Jag tog mer)
1 vitlöksklyfta
Gör så här:
Strimla lövbiffen. Stek lövbiffen och blanda i soya och sweet chili. Severa med ruccola, tomat, rödlök och dressingen i pitabröd. Mums!
Fredag

Idag tänkte jag varva pluggandet med lite träning och en lunch med vänner. Alltid trevligt att hinna umgås lite. Tänkte även passa på att prova ett par snygga chinos på Kappahl.De har erbjudande på dessa nu för 199 kr. Mycket bra! Nu skall jag köra knoddesan till förskolan. Ha en bra fredag. Det tänker jag! kram

Bra fredag den 13:e

Hallå! Känns bra. Praktiken är klar för gott. Fick jättefina vitsord från min handledare. Vi var lite roliga. Hon sade så fina saker att jag blev helt tårögd och hon blev helt tårögd för jag skulle sluta. Känns både kul och lite vemodigt! Sedan fick vi svar på vårt utkast på c uppsatsen och hon var väldigt nöjd! Yihaa! Känns kul eftersom hon är ganska hård. Dessutom var min lilla stjärna på kurirens framsida idag med värsta skidvurpan. Hon åkte skidor för första gången på dagis igår och vurpade under deras hasalopp och hamnade på kurirens framsida. Jätterolig bild! Måste köpa den. Dagen  innan hade mina barn dessutom blivit dagens läsarbild i tidningen med deras snögubbe. Folk på jobbet frågade om mina barn alltid är i tidningen. Nope never! Detta var ett undantag! :o) Trevlig helg!

Bilden som blev dagens läsarbild i kuriren!

Förkyld

Är hemma med sjuka barn. Feber och förkylning. Det är typiskt när man har praktik och den sista dessutom. Jag skall tillbaka imorgon så jag missar bara en dag. Snälla svärmor ställer upp. Vad skulle jag göra utan henne? Sambon skall vara borta på konferens imorgon så han kan inte vara hemma. Nu är det fullt upp. Arbetar med c uppsats och har fullt upp med planering på vfu.n. Jag längtar tills terminen är slut. Har sökt tre tjänster nu, så jag håller tummarna på att jag får komma på intervju. Nu tillbkak till pluggandet. See yah!

RSS 2.0